WE HELPEN U GRAAG BIJ HET AANLEGGEN VAN EEN TUIN WAAR U NOG JARENLANG VAN KUNT GENIETEN!

Services

Ontwerp & aanleg

Ontwerp & aanleg

Wilt u de tuin (op)nieuw aan laten leggen, dan kan Jongebloed Tuinvormgeving daar een ontwerp voor maken. In een eerste vrijblijvend gesprek bij u thuis verkennen we samen de mogelijkheden. Wat zijn uw wensen? Welke stijl spreekt u aan? Gaat u voor een strak of juist een speels ontwerp? Vervolgens gaan wij voor u aan de slag met een offerte voor ontwerp en aanleg. Is de offerte akkoord, dan maken we graag verdere afspraken.  

Onderhoud & advies

Onderhoud & advies

U wilt uw tuin mooi en netjes houden. Jongebloed Tuinvormgeving kan u het onderhoud uit handen nemen. Denk aan een voorjaars- of najaarsbeurt. Wij weten precies wanneer wat moet gebeuren: snoeien, bemesten, inzaaien, verplanten. Ook hiervoor kunt u een beroep op ons doen. We geven advies en zorgen voor een tuin waar u weer volop van kunt genieten.

Bestratingen & overkappingen

Bestratingen & overkappingen

Een mooie sierbestrating is een toegevoegde waarde aan uw tuin. Jongebloed Tuinvormgeving is gespecialiseerd in sierbestratingen. Er is veel mogelijk, zowel modern als meer traditioneel. Ook hebben we veel ervaring met het bouwen van overkappingen, zoals een veranda of extra schuur.

CONTACT

ADRESGEGEVENS

Adres
James Rossstraat 58
7534 ZW Enschede

Telefoon
06-53977827

E-mail
info@jongebloedtuinvormgeving.nl